معرفی وبلاگ
وبلاگ پندهای پدرانه لقمان با هدف معرفی و شرح مختصری از سوره مبارکه لقمان راه اندازی شده است و انشاء الله در آینده با دیگر سوره های قران ادامه خواهد پیدا کرد. من، مصطفی کرمی به همراه خواهرم مدیریت این وبلاگ را بر عهده داریم و امیدوارم مطالب برای شما مفید واقع بشود. با ما در ارتباط باشید.
صفحه ها
دسته
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 10164
تعداد نوشته ها : 2
تعداد نظرات : 0

رادیو قرآن radioquran.ir

Rss
طراح قالب
موسسه تبیان
«وَ مِنَ النَّاسِ مَنْ يَشْتَري لَهْوَ الْحَديثِ لِيُضِلَّ عَنْ سَبيلِ اللَّهِ بِغَيْرِ عِلْمٍ وَ يَتَّخِذَها هُزُواً أُولئِكَ لَهُمْ عَذابٌ مُهينٌ،

و بعضى از مردم سخنان بيهوده را مى‏خرند تا مردم را از روى نادانى، از راه خدا گمراه سازند و آيات الهى را به استهزا گيرند براى آنان عذابى خواركننده است!». دراين مقاله سعي شده تا حدودي به بازگشايي درون مايه اين كلمه و آيه پرداختهشود. اميد كه مورد رضايت واقع گردد.
كلمه «لهوالحديث» تنها يك مرتبه در قرآن - سوره مباركه لقمان آيه 6 - آمده است.

آيه مورد بحث به جهت انتقاد از عمل نضربن حارث نازل شده است.

نضر بازرگانى بود كه گاه گاهى به ايران مسافرتمى‏كرد و با داستانسرايان معروف ايران انس و الفتى داشت و در ضمن، داستنهاى مربوط به رستم و اسفنديار را ياد مى‏گرفت و يك مشت كتابهاى رمان وداستان خريدارى مى‏كرد.

وى موقع باز گشت به مكه به خاطر سرگرم كردن و باز داشتن مردم از شنيدن قرآن، معركه‏هايى برپا مى‏كرد و شروع بن نقالى مى‏نمود و مى‏گفت: اگر محمد،سرگذشت عاد و ثمود مى‏گويد، من نيز داستان و جريان قهرمانى‏هاى رستم و اسفنديار را مى‏گويم.


دسته ها :
X